גידול פפילרי בדרכי השתן
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 59. בבדיקת ציסטוסקופיה אלה היו הממצאים: "מעל פיה שמאלית גידול פפילרי כ-1.5 ס"מ על גבעול צר". מה זה אומר?

תשובה:
תוצאות הציסטוסקופיה מעידות כי נראה ממצא החשוד כגידול בדרכי השתן. השלב הבא הוא כריתת הממצא ושליחתו לבדיקה פתולוגית כדי לברר את טיבו. על סמך תשובות הבדיקה הפתולוגית ולפי מה שימצליץ רופא אורולוג יהיה עליך להמשיך במעקב, לבצע בדיקת הדמייה נוספת, כגון בדיקת CT של הבטן, ולקבל טיפול לפי הצורך. רפואה שלמה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד