גילוי החומר הפעיל במריחואנה בבדיקות דם ושתן
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/10/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

כתבתם כאן על מריחואנה וגראס, אבל לא כתבתם אף פעם על הבדיקה הרפואית לצורך גילוי של החומר בדם, וכמה זמן לוקח לחומר לצאת מהמערכת עד כדי כך שכבר לא יזהו אותו בבדיקה.

תשובה:
החומר הפעיל בגראס הוא THC, ועל פי מיטב ידיעתי, עקבותיו נשארים בשתן כשבועיים-שלושה לאחר השימוש. בבדיקת דם ייעודית ניתן לזהות את החומר עד כחודש לאחר השימוש בסם. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד