נטילה לא נכונה של גלולות למניעת הריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

האם לקיחה לא מסודרת של גלולות באופן עקבי, כלומר, אם לקחתי גלולות בצורה לא מסודרת: דילוגים, לקיחה לא בשעות קבועות ובאיחור של כמה שעות לפעמים-- עשויה לגרום לנזק בלתי הפיך בעתיד? או לשבש את המהלך ההורמונלי בגופי באיזושהי צורה?(מעבר לענין של הגנה מפני הריון)

תשובה:
לא מדובר בחשש לנזק בלתי הפיך כי אם בהגנה חלקית, אם בכלל, מפני כניסה להריון.