נטילה נכונה של התרופה ספסמלגין לכאבי בטן
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

עקב כאבים חזקים שמופיעים ונעלמים ברום הבטן, קיבלתי משכך כאבים בשם ספסמלגין. האם זה כדור שאני צריכה לקחת רק כשכואב לי, כמו אקמול? הכאבים לא מופיעים כל יום. האם אני באמת יכולה לקחת את הכדור רק כשאני מרגישה צורך ולא 3 פעמים ביום?

תשובה:
Spasmalgin היא תרופה המכילה בתוכה שילוב של אטרופין, פאפאברין, פאראצטאמול וקודאין. את יכולה להשתמש בתרופה לפי הצורך. סביר שאם תקחי את התרופה 3 פעמים ביום, היא תועיל גם במניעת הכאב. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד