ניתוח להארכת גפיים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

האם אדם שיש לו רגלי O יכול לעבור ניתוח להארכת גפיים? האם אדם שיש לו בעיות בכליות יכול לעבור ניתוח כזה? מה הסכנות שכרוכות בניתוח?

תשובה:
ניתוח להארכת גפיים נועד לרוב לתת מענה לבעיות של חוסר סימטריה בגף מסוים, הגורם לקיצור שלו. "רגלי O" הוא עיוות שהסיבות לו שונות. לגבי בעיות בכליות, זה תלוי באופי הבעיה ובהערכה נפרולוגית שצריכה להיעשות לפני הניתוח. ד"ר רונן בלכר - אינפומד