רכיבה על אופניים לטיפול בכאבי גב תחתון כרוניים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/06/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי כאבי גב תחתון כרוניים. איזה סיבות יכולות להיות לכאבים אלו ? האם הליכה ברגל ורכיבה על אופניים עשויות לעזור ?

תשובה:
כאב גב תחתון כרוני נובע מבעיות רבות. השכיח ביותר הוא שינוי ניווני בדיסק. אופניים בהחלט יכול להיטיב עם כאב כזה. הליכה תיטיב פחות. מכל מקום במידה והכאב מתמיד כדאי להיבדק ע"י מומחה לעמוד השדרה.