הייתכן ריפוי של ליכן פלנוס באמצעות פרי?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/08/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

קראתי תגובה של בחורה שטוענת כי היא הצליחה לרפא את עצמה מן המחלה ליכן פלנוס עם מיץ של פרי מסוים שהיא שתתה. אשמח לדעת באיזה פרי מדובר ולנסות.

תשובה:
לא ידוע לי שיש ברפואה הקונבנציונלית תרופה לליכן פלנוס הטמונה בפירות. קראתי שלגבי ליכן פלנוס של הפה, יש המלצות להימנע ממאכלים חריפים, פירות הדר, ועגבניות, כלומר ממאכלים חומציים. אולי הומאופת או בעל מקצוע רפואי לא קונבנציונלי אחר יוכל לתת לך יותר מידע. שאלה דומה כבר נשאלה באתר: http://www.infomed.co.il/questions/q_041508_19.asp