ריח רע מהפה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 24/09/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 16.5 ויש לי בעיה של ריח מהפה. לדעתי זה נוצר כתוצאה מחיידקים על הלשון (המון). אני משתמש במנקה לשון כל יום ובאורביטול לשטיפת הפה וצחצוח שיניים, אך אין תוצאות, הריח נישאר לא טוב, כל בוקר החיידקים חוזרים. פניתי לרופא משפחה ולרופא שיניים ושניהם אמרו לי שאין בעיה. הם התייחסו לחיידקים שעל הלשון. מה לעשות?

תשובה:
התשובות והשאלות בפורטל אינפומד מכילות ישנן הרבה התיחסויות לנושא, אני מציע לך לקרוא את התשובות האלה: http://www.infomed.co.il/qIdx/cat_1_17_21.asp