האם ציפרלקס משפיע על בלוטת התריס?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/04/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

האם נטילה של Cipralex במשך כ- 5 חודשים יכולה להשפיע על בלוטת התריס ועל ערכי TSH או על מאגרי הברזל (פריטין) בגוף?

תשובה:
נטילת התרופה Cipralex לא אמורה להשפיע על תפקוד בלוטת התריס או על מאגרי הברזל בגופך. לא ציינת בשאלתך אם יש שינוי ברמות ה-TSH או הפריטין בגופך, ומהם התסמינים מהם את סובלת, שבעטיים עברת את הבדיקות הללו. להלן קישור למידע על התרופה ציפרלקס באינדקס הבדיקות של אינפומד: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=356