בדיקות הריון לאחר טיפול באיקאקלומין
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 27/10/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

אני כבר 35 ימים אחרי המחזור האחרון. אני מנסה להיכנס להריון עם הילד השני וטופלתי באיקאקלומין 2 כדורים ליום מהיום השביעי למחזור למשך 5 ימים. יכול להיות שאני בהריון? מתי בכלל צריכים לקבל מחזור אם אין הריון למרות הטיפול הנ"ל ?

תשובה:
מצ"ב קישור לתשובה שתענה על שאלתך. אם בכל זאת עבר פרק הזמן שבו היית אמורה לקבל את הווסת, התשובה הטובה ביותר לשאלתך בנוגע להריון תהיה בדיקת הריון ביתית פשוטה שניתן להשיג בכל בית מרקחת. http://www.infomed.co.il/questions/q_062305_1.htm