מידע בעניין מחלת העור פמפיגוס רציתי לברר מידע בעניין מחלת העור פמפיגוס.
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/11/2000
1 דקות קריאה
שאלה:

מידע בעניין מחלת העור פמפיגוס רציתי לברר מידע בעניין מחלת העור פמפיגוס. האם יש איזה מחקר או פריצת דרך לגבי הריפוי וכיצד ניתן להשיג מידע מלא על המחלה והתרופות. בתודה מראש

תשובה:
קיימים אתרים רבים מהם ניתן לדלות מידע על חידושים ברפואת עור ועל פמפיגוס בעיקר, למשל: אתר האקדמיה האמריקאית לרפואת עור www.aad.org אגודת אינטרנט לרפואת עור www.telemedicine.org/ids.htm רשת רפואת עור www.derm.ubc.ca וספציפית לגבי פמפיגוס www.pemphigus.org/