הריון - ערכי HCG
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

להלן תוצאות בדיקות HCG שעברתי: בשבוע ה-3 וחצי להריון: 400 בשבוע ה-4 וחצי: 900 בשבוע ה-5 וחצי: 850 ההפרש בין הבדיקות העוקבות היה 7 ימים. אין לי כאבים או דימומים. הרופא ביקש בדיקת בטא נוספת בעוד 3 ימים ובדיקת אולטרסאונד וגינלי. האם יש סיכוי להריו

תשובה:
הערכים לא נראים מעודדים, מכיוון שערכי הבטא אמורים להכפיל את עצמם כל יומיים לערך, ובכל זאת, עדיין מוקדם לקבוע. פעלי לפי הוראות הרופא. את ערכי הבטא התקינים בהריון תוכלי לראות כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_071307_4.asp