עברתי ניתוח הרניה לפני 5 ימים ועדיין כואב לי, אם כי זה משתפר מיום ליום. הבעיה היא שכבר יומים אני סובלת מכאבי ראש חזקים, ולא עוזרת לי שום תרופה. האם זה יכול להיות קשור לניתוח? כאבי ראש לאחר ניתוח בק
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

עברתי ניתוח הרניה לפני 5 ימים ועדיין כואב לי, אם כי זה משתפר מיום ליום. הבעיה היא שכבר יומים אני סובלת מכאבי ראש חזקים, ולא עוזרת לי שום תרופה. האם זה יכול להיות קשור לניתוח? כאבי ראש לאחר ניתוח בקע מפשעתי מקורם כמעט תמיד בהרדמה האפידורלית או הספי

תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית