בירור מין העובר כדי להחליט אם לעבור הפלה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי 2 בנים קטנים. ונכנסתי להריון לא רצוי ועכשיו אני בשבוע ההריון השביעי. ברצוני לדעת את מין העובר על מנת להחליט אם לבצע הפלה. איפה אוכל לעשות זאת?

תשובה:
אין אפשרות לברר את מין העובר בשלב זה של ההריון. מין העובר אינו עילה להפלה, ולכן אני מאמינה שוועדת ההפלות לא תאשר לך הפלה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד לשאלות נוספות פנה לפורום מין הילוד >>>