סימפטומים של סוכרת שמצריכים בדיקה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

האם יכול להיות מצב שבו אדם שאינו חולה בסוכרת מראה את הסימנים של סוכרת? יש לי יובש תמידי בפה והשתנה מוגברת בגלל צריכה גבוהה במיוחד של סוכר. איך מאבחנים סוכרת?

תשובה:
יובש תמידי בפה והשתנה מוגברת אכן מעלים חשד לסוכרת. אפשר להתחיל את הבירור מבדיקת דם פשוטה של רמות סוכר. גש לרופא המשפחה שלך להתחלת הבירור. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד