הסבר לתוצאות בדיקות להפטיטיס B
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

להלן תוצאות בדיקות של בעלי: HEPATITIS B SURFACE AG חיובי HEPATITIS B CORE AB חיובי HEPATITIS B AB חיובי ואלה תוצאות הבדיקות שלי: HEPATITIS B CORE AB חיובי HEPATITIS B SURFACE AB גדול מ-MLU/ML 100

תשובה:
אצל בעלך נמצא מצב של נשאות כרונית של צהבת מסוג B ברמת אינפקטיביות (הדבקה) נמוכה. יכול להיות גם זיהום חריף מאוחר של הנגיף (לאחר זמן דגירה ארוך). לפי הבדיקות שלך, את בשלב ההחלמה מזיהום בנגיף HBV (צהבת מסוג B). בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד