דלג לתוכן
זרעי פשתן להפחתת הסיכון של סרטן הערמונית
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 04/08/2008 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

האם אכילה של 2 כפות זרעי פשתן טחונים ליום מגבירה את הסיכון לסרטן בלוטת הערמונית?

תשובה:
להפך, זרעי פשתן נמצאו כמקור טוב לחומצות שומן מסוג אומגה 3. מחקרים מצאו כי חומצות שומן מסוג אומגה 3 מפחיתות את הסיכון לחלות בסרטן הערמונית. תוכל לקרוא עוד בנושא כאן: http://www.infomed.co.il/news/n_060401_2.htm

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר רוני רוזן
ד"ר רוני רוזן גסטרואנטרולוגיה
ד"ר אלי רוזנפלד
ד"ר אלי רוזנפלד כירורגיית פה ולסת
רופא בכיר במחלקה לכירורגיית פה ולסתות בביה"ח בילינסון, מרכז רפואי רבין בפתח תקווה.
ד"ר אולגה גורגולה גלפרין
ד"ר אולגה גורגולה גלפרין יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחית ברפואת נשים, ילוד ופוריות
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו