אמי בת 75 , לפני כ- 5 חודשים עקרה שן 36 , לאחר שרופא השיניים נתן לה לשתו
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אמי בת 75 , לפני כ- 5 חודשים עקרה שן 36 , לאחר שרופא השיניים נתן לה לשתות 50 כדורי אנטיביוטיקה, 40 מוקסיפן ועוד 10 אוגמנטין. מאז התחילה להרגיש כאבים בלסת העליונה והתחתונה , בפנים, בראש ובאוזניים. היינו איתה אצל נוירולוגים שונים ובתי חולים עד שא

תשובה:
צר לי לשמוע כי נגרם לכם סבל רב. כתובת אליה אני ממליץ לכם לפנות היא אוניברסיטת תל אביב - בית הספר לרפואת שיניים. ישנה שם מחלקה המתמחה בדיוק בבעיות כאלו, שם ישמחו לעזור לכם, או להפנות אתכם למומחה המתאים. הטלפון הוא 03-6409551 ד"ר מיכאל אבא