איך אדע אם יש לי עששת?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

איך אדע אם יש לי עששת?

תשובה:

רופא השיניים שלכם יוכל לגלות עששת במהלך בדיקת השיניים השגרתית שלכם. פני השטח של השן מרגישים רכים כאשר רופא השיניים שלכם בודק אותם במכשירו. גם צילום רנטגן יכול לגלות עששת לפני שהיא הופכת גלויה לעין.

בשלבים מתקדמים של ריקבון השן, אתם עלולים לסבול מכאב שיניים, במיוחד אחרי צריכת מזון או משקה מתוקים, חמים או קרים. סימנים אחרים לריקבון השן הם חורים או שקעים גלויים לעין בשן.