התלבטות בין שתי תרופות לנשירת שיער
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/06/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מתלבט בין נטילת פרופסיה לבין אבודרט. מה מבין השתיים יותר יעיל למניעת נשירת שיער, והאם לאבודארט יש תופעות לוואי נוספות שאין לפרופסיה? כמו כן, אני עוסק בפיתוח גוף ומעוניין לדעת אם יש לאבודארט השפעה מעכבת בעניין זה.

תשובה:
חיפוש בפורטל אינפומד יניב תשובות לשאלותיך. על התרופות אבודארט ופרופסיה תוכל לקרוא בדף התרופה של כל אחת מהן. על פרופסיה וטיפול בקרחת תוכל לקרוא כאן http://www.infomed.co.il/questions/q_061806_6.htm