שימוש ברואקוטן לשחקן כדורגל
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/06/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

שמתי לב שנשאלה שאלה בנוגע לפעילות גופנית ונטילת התרופה רואקוטן, אך בכל זאת הייתי רוצה הרחבה נוספת בנושא מפני שאני משחק כדורגל באופן סדיר בקבוצת כדורגל, והדבר מתבטא ב-3-4 אימונים בשבוע. שאלתי היא, האם מומלץ לקחת רואקוטן בתקופת האימונים?

תשובה:
אין מניעה לפעילות גופנית, בתנאי שאתה עושה ניטור בדיקות דם כפי שרופא העור אמר לך. לפי התוצאות הוא יאמר לך אם להפחית פעילות, רק אל תשכח לשאול אותו כמובן, וכדאי לעשות גם בדיקת CPK מפני שרופאי העור בד"כ מסתפקים בבדיקת תפקודי כבד. ד"ר משה ארוך - רופא משפחה