גלולות למניעת הריון וצריבה באיבר המין
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 24/07/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובלת מצריבות באיבר המין לאחר קיום יחסים. האם יש לזה קשר לנטילת גלולות למניעת הריון?

תשובה:
אין קשר בין נטילת גלולות למניעת הריון לבין הצריבות. האם הצריבות קיימות תמיד? אם זו תופעה חדשה, ייתכן מאוד שיש לך פטרייה או דלקת מתפתחת בדרכי השתן. אם הצריבות הן דבר קבוע, הקפידי מאוד על היגיינה לאחר קיום יחסי מין, שטיפת האזור והטלת שתן מייד אחרי. אני ממליצה לך גם לגשת לגינקולוג לבדיקה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד