דימום בתחילת ההריון
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 29. ברצוני לדעת אם יכולה להופיע וסת בשבועות הראשונים של ההריון, בשבוע הראשון-שני. האם דבר זה הוא נורמלי?

תשובה:
דימומים קלים, במיוחד בשבועות הראשונים של ההריון, הם תופעה שכיחה, ולרוב הם קשורים בתהליך השרשת העובר והכנת הרחם להריון, ואינם מהווים בעיה. עם זאת, חשוב "להיות עם יד על הדופק", כיוון שדימום מוגבר וחזק יכול להצביע על בעיה כלשהי ואף להוביל להפלה. אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך. בהצלחה ד"ר יעקב אולך - אינפומד